Julen 2019


Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 15 in /var/www/melped.dk/public_html/wp-content/plugins/mts-url-shortener/public/class-url-shortener-public.php on line 379

Kære familie og venner!

Vi på Neptunvej vil gerne ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

2019 blev for os et år med mange gode oplevelser og begivenheder men også afsked med ting, der i mange år har været en del af vores liv.

Vi er alle blevet et år ældre. For os alle er det vel mere eller mindre “business as usual” – i hvert fald for Charlotte og Morten, der forsøger at forebygge aldersskavanker vha. fitness og løbetræning. Derimod betyder det ekstra år på livskontoen nok mere for Julie og Rasmus.

Julie er nu “næsten 18” – en alder, der signalerer “voksen” og myndig og åbner for mange nye muligheder. Hun er flyvende i 2G på Marseliborg Gymnasium på biotek studieretningen, som hun er meget glad for – dog ikke uden at blive udfordret fagligt.
Rasmus nærmer sig 21 og tager i starten af januar på Toftlund Højskole – musikogteater.dk – hvor han skal lege med lydteknik og elektronisk musik. Siden han i juni blev student, har han nydt pausen fra skolearbejde og arbejdet så meget som muligt i vores lokale LIDL for at få fyldt bankbogen op.

I februar tog vi afsked med Charlottes families sommerhus “VosTePas” i Grærup nær Oksbøl. Huset blev solgt per 1.marts.
Charlottes familie byggede huset i 1980, og det har dannet rammen om en stor del af familiens – også vores lille families – liv gennem tiderne.
Vi holdt vores vinterferie i Grærup, og den sidste weekend i februar tog vi så den endelige afsked med det dejlige sted. Det var ikke sjovt at køre der fra for sidste gang. Dog regner vi med jævnligt at komme tilbage til området, da vi stadig har gode venner i området.

Rasmus blev i juni student fra Viby Gymnasium, og det blev starten på en længere festperiode.
25/6 var sidste eksamensdag, som resulterede i et 12-tal. Efter at have ladet champagnepropperne springe på gymnasiet, holdt vi studentergilde i telt i haven med gode gæster, godt vejr og gode grillede burgere.
I løbet af ugen deltog vi i forskellige studentergilder, og 28/6 dimitterede Rasmus.
I starten af juli var der så studenterkørsel, hvor Neptunvej 39 blev invaderet af glade og lettede studenter.

…og så var der sommerferie, som i år gik til Harzen og Kreta.

På kultur- og natur-området har vi udnyttet nogle af de muligheder, der findes i Århus og omegn.
Egebækskoven i Højbjerg er ét af de faste steder at gå tur med Stella.
Vi er faktisk blevet “skibs anpartshavere” – dvs. medejere af en fin kano, som en enkelt gang blev luftet ud for Fløjstrup Strand.


Charlotte og Morten løber som sædvanligt og dyrker derudover forskellige former for fitness. Morten er desuden i efteråret blevet instruktør i træningsformen TRX i den lokale forenings-fitness.
Rasmus træner også i den lokale foreningsfitness, og Julie er begyndt at løbe.
Den lokale Oktoberfest var en success, Bruce Springsteens 70-årsdag i september blev fejret med hyldeskoncert og en lørdag på Smukfest vækkede gode minder fra gamle dage.

Så alt ialt et godt år med mange oplevelser.

Vi håber, alt er vel hos dig/jer og ønsker en god jul og et godt og lykkebringende nytår. Forhåbenligt bringer 2020 gode oplevelser med sig.

Venlige hilsner fra Julie, Rasmus, Charlotte og Morten

Back To Top